Referenties van onze klanten

Wat anderen over ons zeggen

Onboarding, Retail & Sales training en Leadership & Management Training 1,5 jaar intern trainingstraject. "De trainingen zijn hoofdzakelijk gericht op communicatie en mindset. Hierbij gebruikt Training Retail de customer journey als ‘paraplu’. Naast de theorie is er tijdens de training veel aandacht besteed aan rollenspellen, om het geleerde in de praktijk te brengen/oefenen ter borging van de getrainde vaardigheden”. Wederom hele waardevolle feedback! Many thanks Judith 🙂

Ace & Tate

Retail L&D Manager

As part of the Marc Cain Academy trainer network, Judith Berger takes care of facilitate efficient trainings in the greater Benelux area. Judith is an accomplished speaker and an intelligent woman. I appreciate her sense of humour which is necessary to get everyone on the same page. Judith is motivational and skilled with the interactional factor which makes the participants willing to get educated and inspired in once. Admirable.

Marc Cain GMBH

Academy Manager

“Judith is a people person and has a great level of charm that has served her well as a trainer. She excelled at networking and researching the practical sides of training & development, using that information to implement well prepared workshops. She has a good understanding of (fashion) styling, technology, and processes which always contributed to our T&D department”.

Scotch & Soda

Franchise Manager

Ik wil je nog even laten weten dat ik het heel prettig vond om met je te werken en we ook heel erg tevreden zijn over de manier waarop jij ons team training hebt gegeven. Dat deed je heel erg goed. Wij komen zeker bij je terug als we de trainingen weer extern gaan uitzetten. Zonder twijfel!

Fabienne Chapot

Founder & CEO

Judith heeft ons een op maat gemaakt trainingsprogramma aangeboden waarbij we eerst hebben gekeken naar het DNA van ons merk en vervolgens een methode ontwikkeld hoe we dit kunnen overbrengen op onze retailers. Vanaf het begin heeft Judith zich meer dan 100% ingezet om het beste resultaat te halen uit de bijeenkomsten. Ze heeft een enorm empathisch vermogen en dat gecombineerd met haar gevoel voor humor en kennis van zaken, maakt dat ze binnen no-time het vertrouwen van de deelnemers heeft gewonnen. Met dit alles motiveert en inspireert zij de deelnemers d.m.v. nuttige eye-openers en praktische handvatten.

Anita

Brand Manager

Retail & Sales training FW'18/SS '19 Met F. gaat het in het weekend bijzonder goed. Zijn rol als “derde” verkoper bevalt hem en ons erg goed. Afgelopen weekenden heeft hij constant de hoogste bonnen en hoogste omzet. Dit terwijl hij veel minder klanten helpt. Wat betreft wij als MT en onze collega merk ik dat wij een goede mix geworden zijn van hoe wij waren vóór de training en dat nu gecombineerd met de boeiende en effectieve kennis uit jouw Retail & Sales trainingen. Soms vallen wij alle 3 nog iets te veel terug op “de oude manier” maar omdat wij elkaar daarin ondersteunen en feedback blijven geven valt het mee en houden we het goed vast en is inmiddels onze tweede natuur geworden! Wij hebben zelf erg veel zin om het verkoop/advies niveau in de winkel nog verder omhoog te brengen. Iets waar jij ons hopelijk in de toekomst nog vaak bij gaat helpen. Je bent klein van stuk maar groots in daden!

Hoogeveen

Eigenaren van De Jongens

“De retail training van Judith aan het winkelpersoneel van CR was vakkundig en enthousiast. De training was boeiend en interactief wat resulteerde in een dynamische zondagochtend. Judith kwam met (voor de hand liggende, maar die je toch snel vergeet) tips om de verkoop naar een beter niveau te leiden. Ook zorgde zij voor veel beweging en “meedoen” tijdens de training waardoor de aandacht niet verslapt. Al met al een interessante training met (stiekem) heel wat leer momenten”

Colourful Rebel

Founder

“Judith heeft de deelnemers op een zeer professionele en humoristische wijze tot verandering aangezet. Ze weet een vertrouwde sfeer te creëren, is uiterst respectvol in haar feedback waardoor er een grote openheid ontstond bij de deelnemers in het geven en ontvangen van feedback. Samenwerken met Judith wordt daarmee een feestje, topkwaliteit gecombineerd met humor”.

Royal BAM Group

Programma Manager