Leadership & Management Training

Tijdens onze Leadership & Management training gaan we vanuit jouw filosofie tips en tools die tot nieuwe inzichten leiden op het gebied van coachen en management. Deze training is een interactieve sessie waarbij we aan de slag gaan om een service mindset te creëren die elke (floor) manager helpt zijn/haar team te coachen tot een zelfdenkend vermogen en tot ontwikkeling en groei. We gaan de methodiek ‘omdenken’ inzetten wat voor veel positiviteit zorgt. We kijken naar ieder zijn persoonlijke profiel, wat zijn de sterke punten en hoe kun je deze zo goed mogelijk inzetten. Aan het einde van de training zijn alle managers in staat om de tools en tips gelijk in te zetten en maken we een persoonlijk plan. Met dit plan wordt gestart zodat men gelijk de vruchten ervan kan plukken. De training is gelinkt aan het Retail & Sales programma om het service wiel aan te reiken en oneindig te laten draaien waarin de teams betrokken worden en zich verder te ontwikkelen. 

De persoonlijke performance

We bespreken de performances van alle deelnemers om op de hoogte te zijn van prestaties en gedrag/mentaliteit voorafgaand aan deze sessies. Zo wordt de effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling sterk en blijvend bevorderd.

Leadership & Management Programma:
“Lead yourself and others”
L – Love to listen
E – Empower
A – Activate
D – Dare to do
E – Educate
R – Results

Tijdsduur:
Dit programma kan in overleg in 2 of 3 dagen gegeven worden. De maximale groepsgrootte bedraagt 8 deelnemers. Niveau: Gemiddeld of gevorderd management kennisniveau.